Sciagnelam film i teraz moje pytanie jak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu, bo probuje i nie wychodzi
Rmvb na Dvd po raz kolejny
Rozpoczęty przez isabell, 01 lut 2007 09:36
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 luty 2007 - 09:36
Witam
Sciagnelam film i teraz moje pytanie jak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu, bo probuje i nie wychodzi
[/b]
Napisano 01 luty 2007 - 10:47
isabell napisał:
Witam
ak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu
ak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu
Bardzo prosta sprawa.
U?yj do tego WinAvi Wideo Converter, jest to najszybszy i najskuteczniejszy Converter z jakim sie spotka?em.
Je?li jest to film z lektorem b?d? z dubbingiem lub po prostu jest to film polskiej produkcji to nic wi?cej nie potrzebujesz.
Je?li jest to film z napisami ( napisy to odr?bny plik ) to b?dziesz potrzebowa?a jeszcze FFD SHOW który automatycznie przy convertacji b?dzie Ci wkleja? napisy ( napisy i film musz? byc w tym samym katalogu i musz? miec IDENTYCZN? nazw? ).
Potem taki przekonvertowany film mo?esz nagrac NEREm, ale ja osobi?cie polecam DVD Shink, poniewa? dzi?ki niemu mozesz upchn?c dwa filmy DVD ( jeden np 2,5GB a drugi 3GB ) pomimo ?e razem zajmuj? ponad 5GB to DVD Shink upchnie to na p?ytce 4,7GB bez utraty jako?ci.
Mam nadzieje ?e tym postem pomog?em Ci w znacz?cym stopniu.
Pozdrawiam GRAJU
Napisano 01 luty 2007 - 18:43
a skad sciagnac Vin Avi ale taka wersje co to za nia placic nie musze albo craca do niego?
Napisano 01 luty 2007 - 19:38
A wlasnie ze mi przerobil na dvd tylko pisze tak samo jak w bolistol ze musze zarejestrowac program czyli kupic licencje, ale napewno mozna sciagnac jakiegos craca tylko skad
)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych