Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Rmvb na Dvd po raz kolejny

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 isabell

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 01 luty 2007 - 09:36

Witam
Sciagnelam film i teraz moje pytanie jak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu, bo probuje i nie wychodzi :(
[/b]

#2 Graju

• Użytkownik
  • 498 postów
  • Miejscowość: Wro

Napisano 01 luty 2007 - 10:47

isabell napisał:

Witam
ak go przerobic na dvd tak zeby poszedl na odtwarzaczu

Bardzo prosta sprawa.
U?yj do tego WinAvi Wideo Converter, jest to najszybszy i najskuteczniejszy Converter z jakim sie spotka?em.
Je?li jest to film z lektorem b?d? z dubbingiem lub po prostu jest to film polskiej produkcji to nic wi?cej nie potrzebujesz.
Je?li jest to film z napisami ( napisy to odr?bny plik ) to b?dziesz potrzebowa?a jeszcze FFD SHOW który automatycznie przy convertacji b?dzie Ci wkleja? napisy ( napisy i film musz? byc w tym samym katalogu i musz? miec IDENTYCZN? nazw? ).
Potem taki przekonvertowany film mo?esz nagrac NEREm, ale ja osobi?cie polecam DVD Shink, poniewa? dzi?ki niemu mozesz upchn?c dwa filmy DVD ( jeden np 2,5GB a drugi 3GB ) pomimo ?e razem zajmuj? ponad 5GB to DVD Shink upchnie to na p?ytce 4,7GB bez utraty jako?ci.

Mam nadzieje ?e tym postem pomog?em Ci w znacz?cym stopniu.

Pozdrawiam GRAJU

#3 isabell

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 01 luty 2007 - 18:43

a skad sciagnac Vin Avi ale taka wersje co to za nia placic nie musze albo craca do niego?

#4 isabell

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 01 luty 2007 - 19:38

A wlasnie ze mi przerobil na dvd tylko pisze tak samo jak w bolistol ze musze zarejestrowac program czyli kupic licencje, ale napewno mozna sciagnac jakiegos craca tylko skad :))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!