Brak Hasła
Jeśli pomogłem PODZIĘKUJ
Dubel! Poczytaj regulamin,a dowiesz się jak przeszukiwać forum.Następny raz Warn!
->REGULAMIN
Użytkownik matRT edytował ten post 01 listopad 2008 - 13:12
-->Napisano 01 listopad 2008 - 12:46
Użytkownik matRT edytował ten post 01 listopad 2008 - 13:12
Napisano 02 styczeń 2009 - 22:40

Napisano 03 styczeń 2009 - 00:47

W ALLPlayerze 3.7.6.5 dostajecie z programem możliwość łatwego przeglądania wszelkich plików multimedialnych w łatwy i przyjemny sposób czyli za pomocą FlowListy!
Co nowego:
- poprawione zapamiętywanie ustawień z Setup
- poprawne odtwarzanie kolejnych części filmów (np. odcinków seriali)
- poprawione LiveUpdate
- nowa skórka
- nowe OSD
- FlowLista (nowość)
==========================================
FlowLista:
Szukając jakiegoś filmu na dysku teraz nie musisz wyłączać ALLPlayera, klikać Mój komputer -> katalog -> katalog itd. aby dotrzeć do katalogu z filmem czy muzyką, teraz w bardziej przyjemny sposób klikasz klawisz "FlowList" i przeglądasz w dużo przyjemniejszy sposób!
Zalety:
- na FlowLiście wyświetlają się tylko katalogi w których są pliki multimedialne, a nie wszystkie co utrudnia szukanie
Napisano 03 styczeń 2009 - 00:48

W ALLPlayerze 3.7.6.5 dostajecie z programem możliwość łatwego przeglądania wszelkich plików multimedialnych w łatwy i przyjemny sposób czyli za pomocą FlowListy!
Co nowego:
- poprawione zapamiętywanie ustawień z Setup
- poprawne odtwarzanie kolejnych części filmów (np. odcinków seriali)
- poprawione LiveUpdate
- nowa skórka
- nowe OSD
- FlowLista (nowość)
==========================================
FlowLista:
Szukając jakiegoś filmu na dysku teraz nie musisz wyłączać ALLPlayera, klikać Mój komputer -> katalog -> katalog itd. aby dotrzeć do katalogu z filmem czy muzyką, teraz w bardziej przyjemny sposób klikasz klawisz "FlowList" i przeglądasz w dużo przyjemniejszy sposób!
Zalety:
- na FlowLiście wyświetlają się tylko katalogi w których są pliki multimedialne, a nie wszystkie co utrudnia szukanie
Użytkownik pcp1234 edytował ten post 16 styczeń 2009 - 02:46
Napisano 10 czerwiec 2009 - 11:48
ALLPlayer 4.0.6.5
Cytat
Napisano 27 czerwiec 2009 - 20:11

Napisano 16 styczeń 2010 - 18:47

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych