Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

[RS] Salvatore R.A - "Trylogia Mrocznego Elfa" oraz "Trylogia: Klingi łowcy"

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 tomq69

• Użytkownik
  • 259 postów
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.

Napisano 23 październik 2007 - 12:39

Salvatore R.A - Trylogia Mrocznego Elfa
Format plików po rozpakowaniu: .jar

1. Salvatore R.A - Trylogia Mrocznego Elfa - Ojczyzna
Drizzt, młody książę z królewskiego domu, dorasta w niegodziwym świecie swych mrocznych pobratymców. Mając honor nie przystający do pozbawionego zasad społeczeństwa, Drizzt staje przed dylematem. Czy potrafi żyę w świecie, który odrzuca prawośę?

2. Salvatore R.A - Trylogia Mrocznego Elfa - Wygnanie
Gdy stawałem się stworzeniem pustych tuneli, uczyłem się sztuki przetrwania jednocześnie łatwiej i trudniej. Zyskałem fizyczne umiejętności oraz doświadczenie, konieczne by przetrwaę. Byłem w stanie pokonaę niemal wszystko, co zabłąkało się na wybrany przeze mnie teren, zaś przed ta garstka potworów, których nie mógłbym zwyciężyę, mogłem z pewnością uciec lub się schowaę. Niewiele jednak minęło czasu, zanim odkryłem te jedną Nemezis, której nie mogłem ani pokonaę, ani jej uciec. Podążała za mną wszędzie tam, gdzie poszedłem - tak naprawdę im dalej się udawałem, tym bardziej się do mnie zbliżała. Moją przeciwniczką była samotnośę, nie kończąca się, nieznośna cisza pustych korytarzy.
Drizzt Do'Urden

3. Salvatore R.A - Trylogia Mrocznego Elfa - Nowy dom
Drizzt Do'Urden uciekł z Podmroku do świata oślepiającego słonecznego blasku i przedziwnych istot, świata tętniącego życiem, w którym czyhają nań niezliczone niebezpieczeństwa. Mrocznemu elfowi urodzonemu w bezlitosnym matriarchacie Menzoberranzan ˙wiat Ponad może się wydawaę niepokojącym miejscem, ale może się też okazaę krainą drugich szans, nowych początków i nieprawdopodobnych przyjaźni. Drizzt musi tylko przeżyę wystarczająco długo, aby przekonaę mieszkańców powierzchni, że nie chce ich skrzywdzię.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Proszę się zalogować lub zarejestrować by wyświetlić zawartość!

Salvatore R.A - Trylogia: Klingi łowcy
Format plików po rozpakowaniu: .jar

1. Salvatore R.A - Trylogia: Klingi łowcy - Tysiąc Orków
Krwiożercza horda orków kierowana przez niepoznanego jeszcze wroga, wyruszyła z gór Grzbietu ˙wiata na łupieżczą wyprawę siejąc pożogę i niszcząc wszystko na swojej drodze.
Na tę ścieżkę zniszczenia przypadkiem trafia mroczny elf tropiciel Drizzt Do`Urden wraz z grupę zaufanych przyjaciół.
Lecz kiedy zabrzęczą klingi i zacznie się bitewny tumult, byę może nawet oni nie zdołają powstrzymaę Tysiąca Orków.

2. Salvatore R.A - Trylogia: Klingi łowcy - Samotny Drow
Drizzt Do'Urden stał się łowcą, najgorszym koszmarem orków pustoszących Północ. Odcięty od przyjaciół i samotny, jest przekonany, że wszystko, co było dla niego ważne, zostało zniszczone. Pozostało mu już tylko zabijanie, zabijanie, zabijanie, póki nie będzie już żadnych wrogów. Lecz wrogów jest wielu, a łowca to tylko samotny drow.

3. Salvatore R.A - Trylogia: Klingi łowcy - Dwa Miecze
Mithrilowa Hala jest oblężona, Nesme zdobyte, do walki szykuje się nawet potężne Silverymoon. W środku tego zamieszania Drizzt toczy samotną walkę. Gdy konflikt zmierza ku krwawemu rozstrzygnięciu, łowca musi znaleźę starych i nowych sojuszników... lub zginie wraz z resztą cywilizowanych krain Północy.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Proszę się zalogować lub zarejestrować by wyświetlić zawartość!

Użytkownik DreamWalker edytował ten post 10 luty 2009 - 10:52

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!