Wiedźmin wersja polska 
Wielowątkowa, intrygująca fabuła gry oparta na bestsellerowej powieści Sapkowskiego. Widowiskowy, tętniący życiem świat, oparty o silnik mistrzów gatunku cRPG - BioWare - gwarantuje rozgrywkę na najwyższym poziomie. Realistyczny, wzorowany na średniowiecznych traktatach system walki, zrealizowano z rozmachem dzięki technologii motion capture.
Rzuć wyzwanie przeznaczeniu i odkryj świat, w którym nie istnieje prosty podział na dobro i zło, a ludzie często okazują się gorsi niż potwory. Stań sie częścią legendy, która nie ma zakończenia...
(Merlin.pl) W paczce gra, patch 1.1a do gry, patch 1.2 do gry, mini-obraz (crack do gry), Daemon Tools Pro (razem z patchem), instrukcja co jak zrobić, żeby uruchomić grę.
Całość waży 5,82GB (5,56GB po rozpakowaniu) - 62 pliki po 95,7MB + 29,9MB w ostatnim pliku.
Nie musicie instalować patcha 1.1a ale na wszelki wypadek go dodałem (jak uploadowałem to jeszcze nie próbowałem odpalić z patchem 1.2 ale teraz wiem, że wszystko działa).
Mój upload.
Drugi zestaw linków w poście nr 30 (2 strona tematu).

lub
EDIT Słyszałem o problemach w uruchomieniu Wiedźmina więc jeszcze raz: "Poradnik jak uruchomić Wiedźmina". Wszystko przeprowadzane z programów zamieszczonych w moich linkach. Jeśli masz np. innego DTP nie gwarantuję, że zadziała.
Po ściągnięciu wszystkich plików i rozpakowaniu ich powinieneś mieć takie pliki:

Najpierw instalujemy Daemon Tools Pro (DTP). Myślę, że instrukcja zamieszczona w DTP jest wystarczająco czytelna i nie muszę jej tłumaczyć.
Następnie wykonujemy czynności dla większości użytkowników najtrudniejsze:
1. Po zainstalowaniu DTP powinniście mieć jego ikonkę w tray'u. Naciśnij ją dwa razy, żeby uruchomić program.

Jeśli nie ma tej ikonki uruchom program ze skrótu np. w menu Start.
Powinieneś mieć taki ekran

Klikamy prawym klawiszem myszki na napęd SCSI utworzony na dole okienka i dajemy "usuń wirtualny napęd".

Jak już usuniemy napęd SCSI musimy utworzyć napęd IDE. W tym celu naciskamy prawym klawiszem myszki na miejsce gdzie przed chwilą był napęd SCSI i zaznaczamy "dodaj wirtualny napęd IDE"

Podczas dodawania tego napędu mogą wyskoczyć pytania o to czy uruchomić jakąś funkcję. Na wszystko się zgadzamy.
Po dodaniu napędu IDE naciskamy na niego prawym przyciskiem myszy i dajemy "zamontuj obraz".

Wybieramy obraz z grą (Wiedźmin.nrg) i instalujemy z niego grę.
Potem instalujemy patcha (grałem na 1.1a ale na patchu 1.2 też myślę, że nie powinno być problemów).
Po pełnym zainstalowaniu gry znowu patrzymy do DTP. Naciskamy prawym klawiszem myszki na napęd IDE (na którym teraz jest zamontowany obraz z grą). Naciskamy "zamontuj obraz"

Wybieramy tzw. mini-image (NS-TW_SS-poseden). DTP widzi tylko jeden z tych dwóch plików ale oba muszą być w tym samym folderze.
Teraz wystarczy uruchomić grę i zająć się wybijaniem ludzi i potworów.
PS
Ja podczas gry nie zamykałem tego głównego okienka DTP ale jeśli DTP masz tylko w tray'u (ale z zainstalowanym mini-image) myślę, że też nie powinno być problemu.