Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Wiedźmin / The Witcher (2007)

63 odpowiedzi w tym temacie

#1 kamil222

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 27 październik 2007 - 13:02

Witaminki potrzebne do gry.

Proszę się zalogować lub zarejestrować by wyświetlić zawartość!

#2 david1414

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 28 październik 2007 - 11:48

CRACK DO WIEDŹMINA DZIAŁA NA 100%

Kod:

#3 harrydom

• Użytkownik
  • 366 postów

Napisano 04 listopad 2007 - 10:44

Jak uruchomić grę.

1) Instalujemy grę.
2) Instalujemy i patch'ujemy Daemon Tools Pro (DTP).
3) Usuwamy z DTP powstały (na dole okna programu w Virtual CD/DVD Devices) SCSI VIRTUAL DRIVE.
4) Tworzymy poprzez kliknięcie prawym klawiszem myszki w tym oknie (Virtual CD/DVD Devices na dole programu DTP)
IDE Virtual Drive.
5) Montujemy (klikamy prawym od myszki na powstałym napędzie IDE i wybieramy Mount Image) w nim mini-image
NS-TW_SS-poseden.
6) Uruchamiamy ponownie komputer (mi dopiero po tym kroku gra się uruchomiła)
7) No i możemy grać :)

PS: Przepraszam, że zaśmiecam ten temat, ale było tak wiele pytań odnośnie uruchomienia gry, że postanowiłem tutaj dać odpowiedź.
Obraz NS-TW_SS-poseden pochodzi z postu zamieszczonego wyżej przez davida 1414

#4 idzpanwhuj

• Użytkownik
  • 54 postów
  • Miejscowość: Łowicz

Napisano 10 listopad 2007 - 16:59

Nowy upload gry Wiedźmin jest to polska wersja uploadowana przeze mnie i mojego kumpla na koncie premium ;);]xD takze ściągajcie ludziska ;]xD
i milego grania :D

Download:

#5 m_i-k_i

• Użytkownik
  • 285 postów
  • Miejscowość: Kraków

Napisano 12 listopad 2007 - 06:17

Wiedźmin wersja polska

Dołączona grafika

Wielowątkowa, intrygująca fabuła gry oparta na bestsellerowej powieści Sapkowskiego. Widowiskowy, tętniący życiem świat, oparty o silnik mistrzów gatunku cRPG - BioWare - gwarantuje rozgrywkę na najwyższym poziomie. Realistyczny, wzorowany na średniowiecznych traktatach system walki, zrealizowano z rozmachem dzięki technologii motion capture.
Rzuć wyzwanie przeznaczeniu i odkryj świat, w którym nie istnieje prosty podział na dobro i zło, a ludzie często okazują się gorsi niż potwory. Stań sie częścią legendy, która nie ma zakończenia...
(Merlin.pl)

W paczce gra, patch 1.1a do gry, patch 1.2 do gry, mini-obraz (crack do gry), Daemon Tools Pro (razem z patchem), instrukcja co jak zrobić, żeby uruchomić grę.
Całość waży 5,82GB (5,56GB po rozpakowaniu) - 62 pliki po 95,7MB + 29,9MB w ostatnim pliku.

Nie musicie instalować patcha 1.1a ale na wszelki wypadek go dodałem (jak uploadowałem to jeszcze nie próbowałem odpalić z patchem 1.2 ale teraz wiem, że wszystko działa).

Mój upload.

Drugi zestaw linków w poście nr 30 (2 strona tematu).

EDIT
Słyszałem o problemach w uruchomieniu Wiedźmina więc jeszcze raz: "Poradnik jak uruchomić Wiedźmina". Wszystko przeprowadzane z programów zamieszczonych w moich linkach. Jeśli masz np. innego DTP nie gwarantuję, że zadziała.

Po ściągnięciu wszystkich plików i rozpakowaniu ich powinieneś mieć takie pliki:
Dołączona grafika
Najpierw instalujemy Daemon Tools Pro (DTP). Myślę, że instrukcja zamieszczona w DTP jest wystarczająco czytelna i nie muszę jej tłumaczyć.

Następnie wykonujemy czynności dla większości użytkowników najtrudniejsze:
1. Po zainstalowaniu DTP powinniście mieć jego ikonkę w tray'u. Naciśnij ją dwa razy, żeby uruchomić program.
Dołączona grafika
Jeśli nie ma tej ikonki uruchom program ze skrótu np. w menu Start.
Powinieneś mieć taki ekran
Dołączona grafika
Klikamy prawym klawiszem myszki na napęd SCSI utworzony na dole okienka i dajemy "usuń wirtualny napęd".
Dołączona grafika
Jak już usuniemy napęd SCSI musimy utworzyć napęd IDE. W tym celu naciskamy prawym klawiszem myszki na miejsce gdzie przed chwilą był napęd SCSI i zaznaczamy "dodaj wirtualny napęd IDE"
Dołączona grafika
Podczas dodawania tego napędu mogą wyskoczyć pytania o to czy uruchomić jakąś funkcję. Na wszystko się zgadzamy.

Po dodaniu napędu IDE naciskamy na niego prawym przyciskiem myszy i dajemy "zamontuj obraz".
Dołączona grafika
Wybieramy obraz z grą (Wiedźmin.nrg) i instalujemy z niego grę.
Potem instalujemy patcha (grałem na 1.1a ale na patchu 1.2 też myślę, że nie powinno być problemów).

Po pełnym zainstalowaniu gry znowu patrzymy do DTP. Naciskamy prawym klawiszem myszki na napęd IDE (na którym teraz jest zamontowany obraz z grą). Naciskamy "zamontuj obraz"
Dołączona grafika
Wybieramy tzw. mini-image (NS-TW_SS-poseden). DTP widzi tylko jeden z tych dwóch plików ale oba muszą być w tym samym folderze.

Teraz wystarczy uruchomić grę i zająć się wybijaniem ludzi i potworów.

PS
Ja podczas gry nie zamykałem tego głównego okienka DTP ale jeśli DTP masz tylko w tray'u (ale z zainstalowanym mini-image) myślę, że też nie powinno być problemu.

#6 Roger(OS)

• Użytkownik
  • 43 postów
  • Miejscowość: /root/GillBates

Napisano 08 luty 2008 - 00:37

Wiedzmin (The Witcher) zbior 3 crackow do gry

cracki do wersji gry polskiej jak i obcojezycznej

wspolpraca z wersjami:
* ver 1.1
* ver 1.1a
* ver 1.2

#7 mariusz323

• Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 31 październik 2008 - 16:02

#8 cosmicstudio

• Przyjaciel
  • 1369 postów

Napisano 25 listopad 2008 - 15:46

Użytkownik pcp1234 edytował ten post 21 styczeń 2009 - 06:52

#9 'Mat'

• Przyjaciel
  • 2767 postów
  • Miejscowość: Krk//NGD

Napisano 06 grudzień 2008 - 19:00

#10 Ch0ChLiK

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 20 grudzień 2008 - 22:09

Wiedźmin, wersja polska,

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!