Ma ktos moze poradnik do gry moster hunter freedom oczywiscie chodzi mi o poradnik do questow robie 2 misje i nie wiem co zrobic mam zrobic bbq z raw meat a nie wiem gdzie jest te bbq;//
Monster Hunter PSP''Szukam Poradnnika''
Rozpoczęty przez Danieloksa, 03 paź 2007 11:16
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 październik 2007 - 11:16
#2 Gość/Kamil3k
Napisano 08 październik 2007 - 18:07
Polecam Ci stronę www.pspoland.pl Wszytko o PSP,grach,programach itp. (sam z niej korzystam(z forum tej strony również))
Napisano 29 maj 2010 - 12:45
jaki banałłłłłł wystarczy kupic bbq split i zabic tego stworka na poczontk u co jest oskubac go i uzyc bbq split i on w tedy zaczyna gotowac i musisz zaczekac az minie muzyczka i po 5 sekundach klikasz i masz zrobione
Napisano 04 lipiec 2010 - 11:08
jak dopiero zaczynasz skorzystaj z Monster Hunter Wiki tam jest wszystko i to dosłownie
korzystając z tego że temat już istnieje macie jakiś sposób na Tigrexa? ten dziad zabiera mi strasznie dużo czasu i najczęściej nie kończy się na jednym podejściu ;/
korzystając z tego że temat już istnieje macie jakiś sposób na Tigrexa? ten dziad zabiera mi strasznie dużo czasu i najczęściej nie kończy się na jednym podejściu ;/
Napisano 19 lipiec 2010 - 10:15
POlecam stronę rpgshop.com.pl tam wiele poradników video i słownik gracza, który na pewno przyda się każdemu początkującemu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych