Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Najdziwniejszy nauczyciel

37 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość/DreamWalker

• Gość

Napisano 19 lipiec 2007 - 18:09

wiec jak było u was? mieliście jakiegoś lub macie dziwnego naulczyciela/nauczycielke??
Jak tak to dlaczego zyskła/ał takie miano?? Jakie było jego/jej zachowanie?

u mnie trudno wyczuć kto był najdziwniejszy musiałbym sie zastanowić (jak bede wiedział dam zanć :P)

#2 bandit

• Użytkownik
  • 230 postów

Napisano 19 lipiec 2007 - 18:41

W szkole podstawowej miałem babkę od plastyki, często siadała i sie zawieszała a wtedy my mieliśmy luz na lekcji. Także gostek od wuefu pokazywał jaki to on jest ELO (czytaj wspaniały), chodzi o to że, dobrze gra w kosza i takie tam. :)

#3 Gość/Belfast

• Gość

Napisano 20 lipiec 2007 - 10:12

u mnie w szkole w ogóle wszyscy nauczyciele są dzwini. koleś od PO lata na miotle po klasie i wpisuje do dziennika te jego "dopieszczające" za nic, koleś od fizyki ma swój świat, swój gabinet i swoją tablicę, z którą uwielbia rozmawiać... Facetka od geografi zadaje dziwne pytania jak pomyli butelki z wodą... raz weszła na szafę...

#4 Gość/xsebax

• Gość

Napisano 20 lipiec 2007 - 10:27

Hahaha to gdzie Ty się uczysz? :D W ogóle witamy na forum :)

Co do mnie to ja zawsze trafiałem na dziwne matematyczki tzw. kobiety starsze wiekiem. Jako, że raczej nie należałem do grzecznej i ułożonej młodzieży to miałem lekko mówiąc przerąbane z nimi. Podejrzewały mnie także o przynależność do sekty tylko dlatego, że miałem irokeza ;) Ogólnie śmieszne to były czasy kiedy teraz o tym myślę :D

#5 Lucyferius

• Użytkownik
  • 882 postów
  • Miejscowość: Turek (Wlkp)

Napisano 20 lipiec 2007 - 10:36

U mnie w szkole byla nauczycielka z wdziecznym mianem "babolowa", lubila sobie podlubac a i nie pogardzila tez zapaszkiem z pod paszki :P Byltez nauczyciel matmy ktory czesto przychodzil na lekcje tak nawalony ze bal sie wstac i podejsc do tablicy w obawie ze sie wypierdzieli :P Ogolnie okres szkolny milo wspominam :)

Wyświetl postUżytkownik xsebax dnia 20.07.2007, 11:35 napisał

Podejrzewały mnie także o przynależność do sekty tylko dlatego, że miałem irokeza

No niezle, teraz kogos takiego zobaczec w placowce edukacyjnej to jest nie do pomyslenia, przynajmniej w moich rejonach.

#6 marzetrix

• Przyjaciel
  • 3985 postów
  • Miejscowość: krk^^

Napisano 20 lipiec 2007 - 10:40

oj... u mnie nauczyciele też są dziwni... mało znam takich, których można uznać za normalnych :P
to chyba ta szkoła tak na nich działa :P
np. mój nauczyciel od biologii stanął na ławce, zaczął składać butelkę(plastikową)... a po chwili ją rzucił w mojego kolegę i powiedział że musi zjeść marchewkę... i zjadł jabłko :P
nauczyciele to naprawdę dziwni ludzie...

#7 Gość/Belfast

• Gość

Napisano 20 lipiec 2007 - 10:53

Wyświetl postUżytkownik xsebax dnia 20.07.2007, 11:35 napisał

Hahaha to gdzie Ty się uczysz? :D W ogóle witamy na forum :)

Co do mnie to ja zawsze trafiałem na dziwne matematyczki tzw. kobiety starsze wiekiem. Jako, że raczej nie należałem do grzecznej i ułożonej młodzieży to miałem lekko mówiąc przerąbane z nimi. Podejrzewały mnie także o przynależność do sekty tylko dlatego, że miałem irokeza ;) Ogólnie śmieszne to były czasy kiedy teraz o tym myślę :D

witam, witam
haha uczę się w ponoć zwykłym publicznym liceum :P
w każdym razie szkoła jest ok, nauczyciele generalnie liberalni.

#8 mz1990

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 23 lipiec 2007 - 09:47

hmm, wszyscy są na swój sposób dziwni ;p ale podam 3 najbardizej dziwne przypadki :) z tech.
1. Historyk zawsze opowiadał o ufo, niby zostął prze nie porwany :D i wogóle miał fajny zasób słów :)
2. Fizyk, co drugie słowo to przekleństwo głównie na rydzyka :D
3. Koles od Niemca całą lekcje czytamy z tablicy a on patrzy w okno :D

#9 tommm1234

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 lipiec 2007 - 15:44

Mój matematyk potrafił przez lekcję 148 razy ( to max-liczyliśmy co lekcję) powiedzieć ''tak'' :).np.taaak,czy to jest dobre rozwiązanie..?tak?tak?taaaak!tak tak tak! :)

#10 Patrix3000

• Użytkownik
  • 11 postów
  • Miejscowość: to się wzieło?

Napisano 25 lipiec 2007 - 22:46

*

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!