Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

"Wielka Barcelona z czterema gwiazdami"

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gość/hipek

• Gość

Napisano 17 lipiec 2007 - 20:02

"Wielka Barcelona z czterema gwiazdami"

Dołączona grafika

Prezydent hiszpańskiego klubu piłkarskiego FC Barcelona Joan Laporta oświadczył, iż Samuel Eto'o nie jest na sprzedaż. Ma to zakończyć plotki o możliwym przejściu Kameruńczyka do Milanu.
- Eto jest naszym podstawowym piłkarzem i nie jest na sprzedaż - powiedział Laporta. - Nasi kibice w tym sezonie będą oglądali wielki zespół z czterema gwiazdami - Henrym, Ronaldinho, Eto'o i Messim.

O możliwym przejściu Eto'o do Milanu spekulował hiszpański dziennik sportowy "Marca", według którego działacze włoskiego klubu wkrótce złożą Kameruńczykowi ofertę gry w Mediolanie. Od dawna wiadomo także, że Milan poszukuje piłkarza dużego formatu, a wśród potencjalnych nabytków wymienia się również Ronaldinho, Didiera Drogbę (Chelsea), Andrija Szewczenkę (Chelsea) i Brazylijczyka Alexandre'a Pato (Internacional Porto Alegre).

#2 bmarcin2

• Użytkownik
  • 265 postów

Napisano 23 lipiec 2007 - 12:43

Powiedzcie czy nie sądzicie że Barca jakby nawiązuje do tego co pokazuje Real żeby kupować gwiazdy? Może na początku to jest dobre ale potem sami widzicie co się stało z Realem. Wprawdzie sprzedał część i nieźle zarobił ale czy takie trzymanie i kupowanie samych gwiazd jest dobre? Dla kibiców tak sam jestem kibicem Barcy ale nie rozumiem władz klubu. Na pewno kierują się tym żeby dużo też zarobić na reklamach ale czy to służy piłce? Nie wiem według mnie nie sami oceńcie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!