Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Wurz niepewny udziału w F1 w 2008 roku

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Goleo11

• Przyjaciel
  • 1891 postów
  • Zainteresowania: Sport,Internet,Muzyka

Napisano 12 czerwiec 2007 - 20:39

[i]Wurz niepewny udziału w F1 w 2008 roku

[b]Alexander Wurz, kierowca zespołu Williams stwierdził, iż nie czuje się pewny udziału w F1 w przyszłym sezonie. Ma jednak nadzieję, że po następnych czterech wyścigach sytuacja jego kontraktu będzie jasna.

Austriak ma podpisany kontrakt z zespołem Williams tylko do końca obecnego sezonu.

„Szczerze mówiąc nie wiem. Poczekajmy, zobaczymy co się wydarzy. Moim zdaniem w następnych czterech wyścigach zajdą pewne zmiany. Aktualnie jestem zadowolony z obecnej sytuacji.” – powiedział Wurz zapytany o swoją przyszłość w F1.

„Od pierwszego dnia, kiedy jestem w zespole, zostałem dobrze przyjęty. To dodało mi dużo pewności siebie. Pod względem technicznym jesteśmy w tym samym miejscu co inni, patrzymy w tym samym kierunku.”

Czy Alexander Wurz, który w GP Kanady był trzeci, zostanie w gronie kierowców F1 również w sezonie 2008 dowiemy się więc najprawdopodobniej po GP Europy rozgrywanym na torze Nurburgring.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!