Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Kto lubi Eminema niech wbija! :)

45 odpowiedzi w tym temacie

#11 Seboooo

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 09 wrzesień 2007 - 15:51

Już wiele razy spotkalem sie z opiniami niektórych ludzi na temat Eminema szczególnie że on nie lubi polaków, spalił polską flage itp. Lubie słuchać eminema i jestem jego fanem nawet jeśli on nas tak traktuje. Pisze tan temat bo nie wiem czy to prawda czy tylko jakieś plotki. I prosze was żebyście podali jakiś dowód że tak naprawde jest najlepiej wklejić linka z wywiadem albo napisać coś, ale prosze żebyście nie pisali takich postów takich jak "kolega mi to poweidział" itp.

#12 Pawel313

• Użytkownik
  • 508 postów
  • Miejscowość: Częstochowa

Napisano 30 wrzesień 2007 - 18:28

Kazik co jest w temacie?! kto lubi eminema niech wbija a jezeli nie sluchasz jego piosenek to znaczy ze go nie lubisz a więc sie NIE WYPOWIADAJ!!! jesli chcesz sobie postow nabic to sobie pograjw skojarzenia!!!

Jeśli ktoś chce piosenki eminema lub teledyski niech pisze do mnie PW

#13 Pawel313

• Użytkownik
  • 508 postów
  • Miejscowość: Częstochowa

Napisano 30 wrzesień 2007 - 18:32

Mariolku :) ja tez bardzo lubie eminema i chcialbym ci powiedziec ze ci ktorzy go nie lubia robia wszystko zeby inni go nie lubili na to co piszesz o fladze czy tam cos jeszcze nie bylo nie ma i nie bedzie zadnych dowodow bo to nie prawda milego sluchania i jak bys szukala jakis jego posenek a nie mogla znalesc to daj znac :D

#14 megatron

• Użytkownik
  • 181 postów

Napisano 05 październik 2007 - 09:57

Czasami można lubić muzykę danego artysty a nie trawić jego osobiście , mam tak w przypadku Marylin Mansona

#15 Seboooo

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 08 październik 2007 - 20:07

Paweł 313. Jaka mariolku?? Mariolka to jest chyba reklama z allego.pl wiem pomyliłeś się zdarza sie. Mam ok 20 piosenek od eminema. Mam też torrenta z którego można ściągnąć wszystkie albumy od eminema oprócz chyba jednego. Ściągnoł bym ale mi sie komputer popsuł i nie moge ściągać a na tym co teraz pisze to też nie moge ściągać. Jak masz program do ściągania BitComet to moge ci przesłać tego torrenta na poczte i se ściągniesz, zajmuje to nie całe 700 MB. Jak by coś to odpisz na moje GG 8027431.

#16 _Uni_

• Użytkownik
  • 630 postów
  • Miejscowość: Warszawa.
  • Zainteresowania: Fotografia.

Napisano 25 listopad 2007 - 01:19

Fack
No Apologies
Puke
I Love You More
Go To Sleep
By My Side
Rabbit Run
Anger Management 3
Welcome To Detroid City
Bith Please III - Nie wiem czy to jego ale Wydaje mi się ze tak ^^

To 10 Takich Które Bardziej Lubię.. :) Kolejnośc Przypadkowa.. :)

Eminema Uważam za największego z raperów.. (mam nazieje ze sie nie dziwicie ;P)

I teraz Ten Krążek Eminem'a - King Mathers.. ^^

#17 anfield

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 27 listopad 2007 - 21:45

Bardzo lubię Eminema i kocham jego muzę jest z niego świetny raper mam jego wszystkie albumy i prawie wszystkie piosenki kiedyś na jednej strońce polskiej o Slimie było masa dowodów że Em nigdy nie wypowiedział nic złego na temat polaków i żydów niestety ta stronka już została zamknięta, on szanuje wszystkich swoich fanów. Piosenki to prawie kazda mi się podoba fajne też są nowsze np:
peep show feat 50 cent
pistol poppin feat Cashis
touchdown feat t.i.
bardzo lubie też No apologize i Till I colapse
you don't know też jest świetne
spend some time, encore, like toy soldiers, lose your self, welcome to detroit, when i'm gone itd.

#18 Gość/Nieprzenikniona

• Gość

Napisano 29 listopad 2007 - 14:29

Lubię go i jego styl, ale nie jestem jego fanką.
Przypadło mi do gustu parę piosenek od niego.
Co do tego, że nie lubi Polaków- słyszałam o tym od koleżanki,
ale nie widziałam żadnych dowodów.

#19 Lukaszo16

• Użytkownik
  • 147 postów
  • Miejscowość: "miejsce na mapie, gdzie kończy się papier"

Napisano 01 grudzień 2007 - 10:19

Co prawda dawno już nie słucham rapu i hiphopu, ale zawsze dla mnie był jest i będzie najlepszym raperem. Naprawdę nie ma nikogo na tym świecie kto by umiał tak.

Ulubione
Run Rabbit
Lose Yourself
Sing for the moments
Like Toy Soldiers
i w sumie cała reszta!

#20 Gość/dontdodrugs

• Gość

Napisano 18 grudzień 2007 - 15:02

hej.

słuchajcie, mam pytanie. w sumie sprawa niecierpiąca zwłoki, bo zaraz mnie szlag trafi. od 2 godzin próbuję znaleźć teledysk eminema (nie jestem zagorzałą fanką)... w sumie byłoby łatwiej gdybym znała tytuł. pamiętam, że kiedyś niechcący się na to natknęłam... rzecz się dziej bodaj w szpitalu, eminem czeka gdzieś w poczekalni, a na sali operacyjnej leży jego jakiś czarny kolega (potem umiera). być może, że ten teledysk ma związek ze śmiercią proofa...

pomooooocy.
jaki tytu? ktoś kojarzy?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!