Już wiele razy spotkalem sie z opiniami niektórych ludzi na temat Eminema szczególnie że on nie lubi polaków, spalił polską flage itp. Lubie słuchać eminema i jestem jego fanem nawet jeśli on nas tak traktuje. Pisze tan temat bo nie wiem czy to prawda czy tylko jakieś plotki. I prosze was żebyście podali jakiś dowód że tak naprawde jest najlepiej wklejić linka z wywiadem albo napisać coś, ale prosze żebyście nie pisali takich postów takich jak "kolega mi to poweidział" itp.
Kto lubi Eminema niech wbija! :)
Rozpoczęty przez Pawel313, 12 cze 2007 12:30
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 wrzesień 2007 - 15:51
Napisano 30 wrzesień 2007 - 18:28
Kazik co jest w temacie?! kto lubi eminema niech wbija a jezeli nie sluchasz jego piosenek to znaczy ze go nie lubisz a więc sie NIE WYPOWIADAJ!!! jesli chcesz sobie postow nabic to sobie pograjw skojarzenia!!!
Jeśli ktoś chce piosenki eminema lub teledyski niech pisze do mnie PW
Jeśli ktoś chce piosenki eminema lub teledyski niech pisze do mnie PW
Napisano 30 wrzesień 2007 - 18:32
Mariolku
ja tez bardzo lubie eminema i chcialbym ci powiedziec ze ci ktorzy go nie lubia robia wszystko zeby inni go nie lubili na to co piszesz o fladze czy tam cos jeszcze nie bylo nie ma i nie bedzie zadnych dowodow bo to nie prawda milego sluchania i jak bys szukala jakis jego posenek a nie mogla znalesc to daj znac
Napisano 05 październik 2007 - 09:57
Czasami można lubić muzykę danego artysty a nie trawić jego osobiście , mam tak w przypadku Marylin Mansona
Napisano 08 październik 2007 - 20:07
Paweł 313. Jaka mariolku?? Mariolka to jest chyba reklama z allego.pl wiem pomyliłeś się zdarza sie. Mam ok 20 piosenek od eminema. Mam też torrenta z którego można ściągnąć wszystkie albumy od eminema oprócz chyba jednego. Ściągnoł bym ale mi sie komputer popsuł i nie moge ściągać a na tym co teraz pisze to też nie moge ściągać. Jak masz program do ściągania BitComet to moge ci przesłać tego torrenta na poczte i se ściągniesz, zajmuje to nie całe 700 MB. Jak by coś to odpisz na moje GG 8027431.
Napisano 25 listopad 2007 - 01:19
Fack
No Apologies
Puke
I Love You More
Go To Sleep
By My Side
Rabbit Run
Anger Management 3
Welcome To Detroid City
Bith Please III - Nie wiem czy to jego ale Wydaje mi się ze tak ^^
To 10 Takich Które Bardziej Lubię..
Kolejnośc Przypadkowa.. 
Eminema Uważam za największego z raperów.. (mam nazieje ze sie nie dziwicie ;P)
I teraz Ten Krążek Eminem'a - King Mathers.. ^^
No Apologies
Puke
I Love You More
Go To Sleep
By My Side
Rabbit Run
Anger Management 3
Welcome To Detroid City
Bith Please III - Nie wiem czy to jego ale Wydaje mi się ze tak ^^
To 10 Takich Które Bardziej Lubię..
Eminema Uważam za największego z raperów.. (mam nazieje ze sie nie dziwicie ;P)
I teraz Ten Krążek Eminem'a - King Mathers.. ^^
Napisano 27 listopad 2007 - 21:45
Bardzo lubię Eminema i kocham jego muzę jest z niego świetny raper mam jego wszystkie albumy i prawie wszystkie piosenki kiedyś na jednej strońce polskiej o Slimie było masa dowodów że Em nigdy nie wypowiedział nic złego na temat polaków i żydów niestety ta stronka już została zamknięta, on szanuje wszystkich swoich fanów. Piosenki to prawie kazda mi się podoba fajne też są nowsze np:
peep show feat 50 cent
pistol poppin feat Cashis
touchdown feat t.i.
bardzo lubie też No apologize i Till I colapse
you don't know też jest świetne
spend some time, encore, like toy soldiers, lose your self, welcome to detroit, when i'm gone itd.
peep show feat 50 cent
pistol poppin feat Cashis
touchdown feat t.i.
bardzo lubie też No apologize i Till I colapse
you don't know też jest świetne
spend some time, encore, like toy soldiers, lose your self, welcome to detroit, when i'm gone itd.
#18 Gość/Nieprzenikniona
Napisano 29 listopad 2007 - 14:29
Lubię go i jego styl, ale nie jestem jego fanką.
Przypadło mi do gustu parę piosenek od niego.
Co do tego, że nie lubi Polaków- słyszałam o tym od koleżanki,
ale nie widziałam żadnych dowodów.
Przypadło mi do gustu parę piosenek od niego.
Co do tego, że nie lubi Polaków- słyszałam o tym od koleżanki,
ale nie widziałam żadnych dowodów.
Napisano 01 grudzień 2007 - 10:19
Co prawda dawno już nie słucham rapu i hiphopu, ale zawsze dla mnie był jest i będzie najlepszym raperem. Naprawdę nie ma nikogo na tym świecie kto by umiał tak.
Ulubione
Run Rabbit
Lose Yourself
Sing for the moments
Like Toy Soldiers
i w sumie cała reszta!
Ulubione
Run Rabbit
Lose Yourself
Sing for the moments
Like Toy Soldiers
i w sumie cała reszta!
#20 Gość/dontdodrugs
Napisano 18 grudzień 2007 - 15:02
hej.
słuchajcie, mam pytanie. w sumie sprawa niecierpiąca zwłoki, bo zaraz mnie szlag trafi. od 2 godzin próbuję znaleźć teledysk eminema (nie jestem zagorzałą fanką)... w sumie byłoby łatwiej gdybym znała tytuł. pamiętam, że kiedyś niechcący się na to natknęłam... rzecz się dziej bodaj w szpitalu, eminem czeka gdzieś w poczekalni, a na sali operacyjnej leży jego jakiś czarny kolega (potem umiera). być może, że ten teledysk ma związek ze śmiercią proofa...
pomooooocy.
jaki tytu? ktoś kojarzy?
słuchajcie, mam pytanie. w sumie sprawa niecierpiąca zwłoki, bo zaraz mnie szlag trafi. od 2 godzin próbuję znaleźć teledysk eminema (nie jestem zagorzałą fanką)... w sumie byłoby łatwiej gdybym znała tytuł. pamiętam, że kiedyś niechcący się na to natknęłam... rzecz się dziej bodaj w szpitalu, eminem czeka gdzieś w poczekalni, a na sali operacyjnej leży jego jakiś czarny kolega (potem umiera). być może, że ten teledysk ma związek ze śmiercią proofa...
pomooooocy.
jaki tytu? ktoś kojarzy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty