Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

Encyklopedia Wiem 2007

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gość/n!tro

• Gość

Napisano 27 kwiecień 2007 - 15:30

[center:3ec69ec2f1]Dołączona grafika

WIEM 2007 to już dziesiąte wydanie Multimedialnej encyklopedii powszechnej, najpopularniejszej encyklopedii interaktywnej w Polsce. Program łączy wiedzę i doświadczenie twórców Encyklopedii z bogactwem i możliwościami multimediów oraz zdobyczami Internetu.

Rzetelne opracowanie haseł, łatwość wyszukiwania, dodatkowe opcje oraz multimedialna forma – to atuty, dzięki którym Encyklopedia stanowi niezwykle wygodne i nowoczesne narzędzie poznawania świata, niezbędne zarówno w domu, jak i w szkole.

ponad 127 000 haseł
ponad 9 000 zdjęć, filmów, animacji, rysunków i doświadczeń
blisko 300 map
baza 163 utworów literatury polskiej
blisko 300 tabel i innych zestawień
możliwość tworzenia własnych prezentacji
około 2 000 odnośników do tematycznych stron internetowych

Ponad 127 tysięcy haseł!

Encyklopedia zawiera obszerną bazę haseł uporządkowanych w notach, zestawieniach oraz w specjalnie wyodrębnionych działach, takich jak: „Raport: Świat 2006”, „Kalendarium”, „Informatyka w pigułce” , „Unia Europejska”, „Tabele i zestawienia”, „Artykuły”, „Lektury szkolne”.

Nowoczesna technologia i multimedia

Program pozwala poznać dzieje cywilizacji, tajniki świata przyrody, a także zdobycze nauki i kultury. Hasła zilustrowano tysiącami zdjęć, filmów, animacji, tabel, map, rysunków i doświadczeń. Ponadto wiele haseł opatrzono odnośnikami do stron internetowych, na których można znaleźć dodatkowe informacje z wybranej dziedziny. [/center:3ec69ec2f1]

Proszę się zalogować lub zarejestrować by wyświetlić zawartość!

#2 Djthomas22

• Użytkownik
  • 393 postów

Napisano 24 maj 2010 - 17:55

Encyklopedia Powszechna - Edycja Wiem 2007

Rozmiar: 1418MB/RAR/dane naprawcze/brak hasłą

Spoiler

LINKI można pobierać na przemian:

lub

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!