Skocz do zawartości

Randki internetowe-->

IMDB top 25 Prawdziwa Klasyka Kina

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 pojupoju

• Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 26 grudzień 2008 - 17:58

Wrzucam całość top listy IMDB 25, znanego portalu zagranicznego The Internet Movie Database (IMDb) który wybrał według swoich ocen i ludzi Najlepsze 25 filmów świata.

Filmy o których większość słyszała, nigdy nie oglądała, taka prawda, warto to zobaczyć, ze względu na to jak zmieniały się filmy przez lata oraz by zobaczyć najlepsze produkcje, nie mówimy tu o takich filmach, które się oglądnie pośmieje i zapomni, czy oglądnie pójdzie spać i następnego dnia nie wiemy co oglądaliśmy :PP. Filmy naprawdę znane, naprawdę dobre, chyba najbardziej warte oglądnięcia.

Żebyście mnie za coś nie wieszali, to powiem że wrzucam tak jak pisze mi lista filmów na kompie które kiedyś ściągałem, trochę się pozmieniało, ale nie tak bardzo, poza tym w tej co mam liście mój ulubiony film jest na 1 miejscu, a aktualnie na liście jest 2 więc wolę gdy moje ulubione jest najwyżej :D , no cóż każdy ma do czegoś sentyment,

1 Miejsce (zgadzam się w pełni z oceną) Ojciec Chrzestny

Proszę się zalogować lub zarejestrować by wyświetlić zawartość!

2 MiejsceThe Shawshank Redemption 1994

3 Miejsce Ojciec Chrzestny 2

Użytkownik Pieku edytował ten post 28 październik 2010 - 20:35
Linki sprawdzone - OK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Nie jesteś zalogowany!
x

Nie jesteś zalogowany, więc nie możesz w pełni korzystać z forum. Kliknij, aby się zarejestrować!